cafe-testslide

CAFÉ

Aan onze bar wordt een betaalbaar lekker glaasje Heineken getapt. Inderdaad, Heineken is al jaren ons huismerk. Behalve Heineken tappen we ook Brand en Wieckse Witte. Onze koelkast puilt verder uit met biersoorten van allerlei pluimage waaronder diverse soorten trappistenbier en natuurlijk wit bier.

Voor een goed borreltje ben je hier ook op de goede plek. De vergunning hier voor, dateert al van voor de 1e wereldoorlog en hangt trots aan de muur. En als je niks hoeft, dan kan dat ook want daar hebben we rekening mee gehouden. Aan de bar is verder alles verkrijgbaar wat we in onze bijbehorende slijterij ook verkopen, inclusief onze huiswijnen Colombard Chardonnay (wit) en de Cabernet Sauvignon (rood).

De combinatie van restaurant en café is daarmee ook heel geschikt voor een bedrijfsuitje. Na een voortreffelijke maaltijd nog even naborrelen aan de bar.

Bent u een dagje uit geweest op de Veluwe, Kröller Müller bezocht, een fietstocht gemaakt of staat u op de camping, dan is ons café een gezellige omgeving om even uit te blazen, een praatje te maken, een afzakkertje te nemen of gewoon wat vertier te zoeken. U bent altijd van harte welkom!